Acupressuur voor paarden

Wat een acupressuur behandeling voor paarden inhoud lees je allemaal op deze pagina.

Acupressuur voor dieren

Acupressuur? Hé wat?

Ik hoor het je zeggen; klinkt heel mooi hoor, maar wat betekend het? Kort gezegd is acupressuur, acupunctuur maar dan zonder de naalden.

Doormiddel van lichte druk uit te oefenen met mijn vingers worden blokkades in de meerdere energiebanen in het lichaam opgeheven. Hierdoor kan de energie weer vrij in het lichaam stromen. Acupressuur wordt ingezet om paarden te genezen of preventie te bieden tegen ziektes en blessures.

Acupressuur is een vriendelijke behandelwijze die een diepe invloed kan hebben op de gezondheid van jouw paard. Op fysieke en mentale aspecten.

Acupressuur is een duizenden jaren oude Chinese geneesmethoden.

Genezen en ter preventie

Acupressuur wordt ingezet om paarden te genezen of om preventie te bieden tegen ziektes en blessures. Het is aan te raden om jouw paard preventief (om de 3 á 4 maanden) te laten behandelen. Hierdoor kunnen eventuele onbalansen in het lichaam worden geconstateerd en worden verholpen voordat jouw paard echt ziek kan worden.

Bescherm jouw paard en jouw portemonnee voor deze hoge dierenarts rekeningen en laat jouw paard regelmatig behandelen met acupressuur.

Dure dierenartskosten

Pffoe weer een dierenarts rekening. De rekeningen kunnen soms achter elkaar aan komen waar je helemaal geen rekening mee hebt gehouden. Alles is al zo duur en dan nu ook nog dit, en dan komt de dierenarts volgende week nog een keer.. Soms is het best lastig om dan de eindjes aan elkaar te knopen aan het einde van de maand.

Iedereen kent dit wel deze onverwachte rekeningen, maar dit hoeft niet zo te zijn. Door af en toe een check-up te doen bij jouw paard, kan dat al veel schelen. Door een check-up kunnen meerdere onderliggende onbalansen worden geconstateerd en worden behandeld. Hierdoor kan het lichaam weer zelf de controle houden waardoor jouw paard weer kan presteren zoals voorheen.

Acupressuur voor dieren

Betaal jij liever de voorrijkosten of een acupressuur behandeling?

Bij de meeste dierenartsen begint de teller al te lopen wanneer jij ze opbelt. De rekening wordt direct aangevuld met het invullen van de voorrijkosten terwijl de dierenarts nog niks geeft gedaan. Bij de meeste dierenartsen ligt de voorrijkosten al op +€50,- en dan is de rekening nog lang niet klaar.

Waar ligt jouw voorkeur? Een dure dierenarts rekening of een acupressuur behandeling eens in de paar maanden ter preventie van ziektes bij jouw paard. En nee, jouw paard hoeft niet zichtbaar ziek te zijn voor een acupressuur behandeling, maar kan dit uiteraard wel zijn.

Er zijn veel verschillende symptomen/ ziektes die kunnen worden verholpen/ verminderd door acupressuur.

Waarvoor acupressuur?

Er zijn veel verschillende symptomen/ ziektes die kunnen worden verholpen/ verminderd door acupressuur. Hieronder een lijst met enkele symptomen. 


Heeft jouw paard andere symptomen, en twijfel jij of acupressuur kan helpen? Stuur mij gerust een bericht, dan kijken wij samen of acupressuur iets voor jouw paard is.

Geïntresseerd geraakt?

Stel hier je vraag of maak een afspraak!

Navigatie

Contact

Contact opnemen

Volg mij