Verschillende technieken

Naast acupressuur bied ik ook andere technieken aan. Hierdoor kan ik meer bieden tijdens de behandelingen.

Moxa

Moxa wordt gemaakt van de Bijvoetskruid. Hiervoor worden zowel de bloemen en bladeren gebruikt. Hoe langer de Moxa droogt des te krachtiger de werking. De verstoringen in het lichaam worden doormiddel van de warmte van de Moxa verdreven.

Moxa is inzetbaar voor/bij:

Met een moxa stick zal de spierspanningen in het lichaam worden verminderd (stress). Het lichaam wordt verwarmd om te zorgen dat de energie weer vrij gaat stromen door het lichaam.

De technieken

Alle technieken zijn gebasseerd op de Chinese geneeswijze, deze technieken zijn duizende jaren oud en overgebracht op elke generatie. Hierdoor is de Chinese geneeswijze per generatie uitgebreider geworden. Hierdoor kunnen wij deze uitgebreide geneeskunde gebruiken in deze mooie technieken.

Met lichte druk wordt deze steen over het lichaam geschraapt. Hierdoor ontstaat een betere doorstroom zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd door het lichaam. Een effectieve pijnloze manier.

Quasha

Quasha is een +2000 jaar oude schraaptechniek en onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Quasha betekent: schrapen van gestagneerde energie. Quasha kan stagnaties oplossen waardoor er weer een betere doorstroom is. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgedreven.

Quasha is inzetbaar voor/bij:

Een quasha massage is een zachte, vriendelijke en niet pijnlijke behandeling.

Bij elke behandeling?

De extra technieken hoeven niet bij elk paard gebruikt te worden. Dit hangt samen met de verschillende symptomen die het paard heeft.

Acupressuur zelf bied al veel voor jouw paard waardoor het mogelijk is dat ik tijdens een behandeling alleen hier op focus omdat dat op dat moment het beste is voor jouw paard.

Deze technieken worden alleen in overleg uitgevoerd.

Geïntresseerd geraakt?

Stel hier je vraag of maak een afspraak!

Navigatie

Contact

Contact opnemen

Volg mij